Friday, April 2, 2010

Tidurku yang nyenyak..

Salam sejahtera pembaca blog yang setia..

Kali ini kita lihat pula, macam mana senangnya budak-budak ni tidur tak kira tempat..



1) Yang ni tidur sambil dengar zikir al-mathurat..alhamdulillah..



2) Alahai, penat tunggu basuh baju lama sangat..tidur dulu lah..



3) Muka berkerut-kerut..Memikir masalah umat sampai terbawa ke dalam tidur...



4) Malas nak bangun pergi bilik..kat sini pun jadilah tidur..


5) Kecewa bantal busuk hilang..lalu ku bawa rajuk dan peluk benda ni pun best jugak..


6) Penat bermain congkak dengan timah..



7) Ni gambar siapa pula??..(hihi..sign kehadiran pun boleh lelap lagi..hihii)




5 comments:

miro chan on April 3, 2010 at 3:24 PM said...

mubin.penat je cikgu kat depan tu cakaaappp...
hohohohoho

SuhaNa on April 3, 2010 at 6:53 PM said...

itu pasal..hihi...kat mana-mana pun boleh landing si mubin ni

awangdasuki on April 3, 2010 at 11:22 PM said...

mubin.. ak saksi ko tdo tpi aku le..
kesian je ko... blh pecah perut ak tahan gelak... hhihihihih

blurryhanis on April 4, 2010 at 12:03 AM said...

hahah suma org dh ade gambo mubin tdo!!

SuhaNa on June 22, 2010 at 5:03 AM said...

to awangdasuki : terimalah keadaan kawan kita itu seadanya..hehe

to blurryhanis : gambar ni pun esah yang tagkan satu kelas

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

About

MUSAFIR ILMU Copyright © 2009 Template is Designed by Islamic Wallpers