Thursday, May 6, 2010

Menariklah.....ke tidak??


Asif pada cik sara..ana tidak sedar pula ada award untuk ana.Sebenarnya inilah adalah award pertama ana ye..Alhamdulillah..menarik ke blog ana itu tidak pasti,yang pasti moga segala yang ana nukilkan dpat diambil pengajarannya..InsyAllah...SYUKRAN JAZILAN UNTUK CIK SARA..

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
hurm..member makan kuih lompat tikam kat belakang ana ke??nak sikit!!

6 orang di hati anda?
Allah, Rasullullah, Mak,Abah,Adik-beradik dan sahabat-sahabtku sekalian..

Anda rasa anda comel?
rasanya ye,sebab dah 1 juta orang kata macam tu..ahaks..leh buat fan ni..

Single or taken?
I'm not single..sebab ada mak,abah,Allah dan lain-lain

Blog yang anda suka?

Adakah bilik anda kemas setiap hari?
sentiasa berkemas sebelum pergi kelas....

Lagu terakhir yang anda dengar?
For the rest of my life by Maher Zain

Last text message
Iklan dari Maxis

Last phone call
Mak tersayang tanya balik kampung bila lagi...

Hari terakhir anda menangis
hari-hari...menangis dalam hati

List lima color favorite anda?
1. Hijau
2. Biru
3. Ungu
4. Coklat
5. Hitam

Orang terakhir yang anda ber YM
Awatif Bashir

Game yang anda paling suka?
Game menguji minda dan racing,cari barang tersembunyi...

Adakah anda peminat MCR?
MCR stand for???

Apa perasaan anda jawab tag ni?
Tak tahu nak jawab apa sebenarnya..bedal je nih...

Anda rasa tag ini best?
best ke tak best ni...iskh2..

Tag lagi 10 orang
Alamak..ramainya...jap pikir..short-listkan boleh tak?

dan
kepada pembaca blog MUSAFIR ILMU...thanks kerana sudi singgah untuk blog yang tak seberapa ni...

ok,soalan dah dijawab..agak-agak dapat berapa markah ni??Jayyid tak??



0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

About

MUSAFIR ILMU Copyright © 2009 Template is Designed by Islamic Wallpers